Laboratori i Peshoreve "Peshoja"

PESHOJA Laboratori Peshoreve, eshte kompani e cila mirret me Shitje, Montim, Certifikim dhe kalibrim te peshoreve digjitale ne Kosove dhe Shqiperi.

peshoja

Laboratori i Peshoreve "Peshoja"

Vaga Industriale, Indikator dhe paisje kontrolli.

peshoja

Laboratori i Peshoreve "Peshoja"

RW dhe Vaga per kamione.

peshoja

Laboratori i Peshoreve "Peshoja"

Sisteme automatike te peshimit.

peshoja

Laboratori i Peshoreve "Peshoja"

Pesha kalibruese dhe qelia matese.

peshoja

Laboratori i Peshoreve "Peshoja"

Qka nga ne ofrohet me profesionalizem realizohet...

Me shume peshoja

Partneret.

Esit elektronics filloi si një kompani inxhinierike në vitin 1980, Esit depërtoi në treg duke bërë pajisje të ndryshme elektronike për industri të ndryshme.

Finn Power

Perkrahje teknike

Kompania jonë ofronë përkahje teknike në lokacionin tuaj si dhe përmes asistencës online përmes internetit e cila ështe shumë e shpejtë.

Kliko për assistencë

Disa nga klientet

Zinkunie Dogana e KosovesFeronikeliBechtelEnka