Laboratori i Peshoreve "Peshoja"

PESHOJA Laboratori Peshoreve, eshte kompani e cila mirret me Shitje, Montim, Certifikim dhe kalibrim te peshoreve digjitale ne Kosove dhe Shqiperi.

peshoja

Laboratori i Peshoreve "Peshoja"

Industrial Scales, indicators and Control Devices.

peshoja

Laboratori i Peshoreve "Peshoja"

RW and Truck Scales.

peshoja

Laboratori i Peshoreve "Peshoja"

Automatic Weighing System.

peshoja

Laboratori i Peshoreve "Peshoja"

Calibration Weights and Load Cels.

peshoja

Laboratori i Peshoreve "Peshoja"

We did it.

Me shume peshoja

Partneret.

Esit electronic started off as an engineering company in 1980,Esit got into the market by making various electronic devices for different industries.

Finn Power

Perkrahje teknike

Peshoja has technical support team that are available for clients..

Kliko

Disa nga klientet

Zinkunie Dogana e KosovesFeronikeli